A Pannon Set

Cégünk 1999-es megalakulása óta munkatársaink szakmai tudására és tapasztalatára alapozva, az inspiráció, a stratégiai tervezés és a technológia megfelelő összehangolásával információs problémákat old meg, valamint teljes körű megoldásokat alkot, és valósít meg ügyfelei részére.

Munkára fogjuk a technológiát az üzleti siker érdekében.

Cégtörténet

A Pannon Set Kft. 1999-ben magánszemélyek alapították. A kezdeti évek során ügyfeleink tényleges igényeihez, szükségleteihez igazodva egyedi megbízás alapján nyílt forráskódú rendszereket fejlesztettünk.

Munkák eredményeként, hamarosan több cégtől fő- és alvállalkozóként is komplex rendszerfejlesztési és üzemeltetési megbízásokat kaptunk. 2005-től a piaci igényekhez igazodva két üzletágunk alakult ki: az alkalmazásfejlesztés és a rendszerüzemeltetés.

Büszkék vagyunk rá, hogy több ügyfelünk - hardverszállítástól, az üzemeltetésen keresztül a szoftverfejlesztésig - a komplex informatikai folyamatát ránk bízta. Így teljes erővel a saját tevékenységére összpontosíthat.

Jelenleg 12 munkatárssal dolgozunk és több mint 100 ügyféllel állunk kapcsolatban, melynek száma fokozatosan bővül. Ügyfeleink között megtalálhatók a kis- és középvállatok, alapítványok, nagyobb vállalatok, minisztériumok. A legfontosabb célunk ügyfeleink maradéktalan kiszolgálása.

Üzleti filozófiánk

Célunk, hogy partnerei legyünk a dinamikusan változó világban, segítve cégének lépést tartani, irányt mutatni az információtechnológia lehetőségeiben.
Olyan újszerű, hasznos és hatékony megoldást kínálunk középméretű vagy akár induló vállalkozások számára, amely ügyfeleink céljait a legsikeresebben kielégíti.

Arra törekszünk, hogy alkalmazott technológiánk és az emberi tényezők között megfelelő egyensúlyt teremtsünk.